Streamer 37 gatelagskamper på direktesport.no

Når Nasjonal Turnering sparkes igang tirsdag, blir det livesendinger på Amedias direktesport-plattform - som betyr sending via 70 lokalaviser.

Annonse:

Bildet over: Fra Nasjonal Turnering på Raufoss i fjor. Nå møtes Notodden, Sandefjord og 25 andre gatelag på Nadderud - med mange kamper som blir sendt på direktesport.no. Foto: Ådne Jensen Birkeland


Det blir tidenes største Nasjonale turnering på Nadderud. 27 klubber er påmeldt med 400 deltagere som skal utkjempe totalt 72 kamper over to dager. Og vi skal kåre utrolig mange vinnere

#samholdpåekte

Vi kan trykt anbefale en tur til Stabæks flotte anlegg i Bærum. Men om du ikke har muligheten til å dra til Nadderud, kan du få se mange av kampene likevel. 

(link til sendingene pr bane lenger ned i saken)

Samtlige oppgjør på to av de seks banene skal nemlig streames.Det betyr kontinuerlig to kamper å se fra kl. 13.00-18.00 på tirsdag og fra kl. 09.30- 14.00 på onsdag.

Kampene finnes på direktesport.no. Har du et abonnement på en av Amedias lokalaviser (eller Nettavisen) får du dem direkte på din skjerm. Det betyr at hele Norge kan følge kampene med gatelagene fra Tromsø i nord til Start i sør.

Hvilke kamper som spilles når?