BodøGlimt med pokal

Nasjonal turnering i Bodø i 2024

Årets store begivenhet for gatelagene finner sted i Bodø 26.-28. juni.

Annonse:

Bodø/Glimt var tidlig på ballen da de allerede lenge før nasjonal turnering i 2023 sa at de ønsket å arrangere turneringen i 2024.

2024 er et spesielt år for Bodø da byen er europeisk kulturhovedstad. Det var i den anledning Glimt tenkte tanken om å arrangere Nasjonal turnering, som går av stabelen i slutten av juni.

Cato Moan, trener for Bodø/Glimt sitt gatelag, håper på godt vær til sommeren.
- Vi ønsker å skape en uforglemmelig opplevelse for de rundt 500 spillerne og lederne som kommer opp til oss i nord. Naturen her er slående og vi har selvsagt bestilt skyfri himmel sånn at det blir mulig å få med seg midnattsola, sier Moan med et smil.

Keiservarden utsikt.png
Keiservarden i Bodø

Gruppespillet starter torsdag 27. juni, som følges av bankett på kvelden med nordnorsk mat og underholdning.
Fredag 28. juni er det sluttspill og hjemreise.

Men det hele starter allerede onsdag 26. juni.
- Vi har i år lagt opp til to overnattinger, noe vi aldri har gjort før, sier Morten Giæver i Fotballstiftelsen.
- Flere av lagene har selv valgt å være to netter på tidligere nasjonale turneringer, men det har vært på helt eget initiativ. Grunnen til at vi nå legger opp til to overnattinger er fordi når en først reiser til Bodø, om sommeren, så tenker vi det er fint å være der litt ekstra, fordi opplevelsen kan bli helt enestående. Og mange av spillerne har aldri vært lengre nord enn Trondheim, forklarer Giæver videre.

Når turneringen nærmer seg vil det, som de siste årene, bli avholdt en offisiell trekning av gruppene. Denne vil bli sendt direkte på Facebook.

Mer info om trekningen og annet rundt turneringen kommer senere.

Det er bare å glede seg til tidenes største nasjonale turnering for gatelag.