Gatelagspodden - en podkast om livet på ekte

I Gatelagspodden kan du bli bedre kjent med spillerne på og folkene rundt gatelagene. Dette er podkasten som gir deg de ekte og gode historiene om livets utfordringer og gleder - og hva fotball faktisk kan bety.

Annonse:

Her er vår siste episode (finn alle episoder og lyttemuligheter lenger ned):

Gjennom Gatelagspodden ønsker vi å gi lytterne et spennende innblikk i livene på gatelagene. Men mest av alt vil vi fortelle ekte og gode historier om livet selv.

I det ligger humoristiske innblikk og glade fortellinger - men også brutale erfaringer om tøffe erfaringer. Og så blir Gatelagspodden selvfølgelig historier om hvordan fotball, lagspill, tilhørighet og tillit kan skape store endringer og åpne nye muligheter. 

Men mest av alt vil vi fortelle ekte og gode historier om livet selv.

— Om Gatelagspodden

Gatelagene handler om mennesker. Og på gatelagene skapes fantastiske historier. Derfor handler Gatelagspodden nettopp om menneskers fantastiske historier. Det fortalt av de som kan dem best, spillerne, trenerne og lederne på og rundt lagene - og av andre som både kjenner til og brenner for mulighetene spill på gatelagene gir.

Det fortalt med humor og varme. Men også med alvor og ærlighet. Ekte historier fortjener det. 

Vi tror du vil like å høre på, unasett om du kjenner oss fra før eller ikke. Du finner oss alltid der du hører podkast (Spotify, iTunes eller Acast).

Den første episode slapp vi i slutten av februar. Og i sesong 1 vil vi slippe en ny episode omtrent annenhver fredag. Men du må slett ikke høre dem i rekkefølge - og du kan selvfølgelig gjerne hente frem tidligere episoder akkurat når det passer deg. Vil du lese mer om hva de enkelte episodene handler om, finner du en sak om hver av dem her på Gatelagsportalen.

Her må du mao bare "like" "follow" "abonnere"  "subscribe" eller hva din podkast-spiller ber om, slik at du henger med og blir oppdatert når nye episoder sliippes.

Du finner oss altså der du hører Podkast: 

Som på Spotify: https://open.spotify.com/show/Gatelagspodden

Eller på Apple Music: https://podcasts.apple.com/no/podcast/gatelagspodden

Eller på Acast: https://play.acast.com/.../velkommen-til-gatelagspodden