IK Start

​​​​​​​IK Starts Gatelag ble etablert i 2015, og har siden den gang vært en viktig del av IK Starts samfunnsmessige engasjement.

Annonse:

Treningsdager og tider: Onsdager og fredager fra kl. 12.45 – 14.15.

Slik ser treningsdagene normalt ut:

  • 12.45: Spillerne møter på Sparebanken Sør Arena og gjør seg klare for trening.
  • 13.00: Trening fra 13.00 til 14.15. Treningen tilpassen slik at vi får inkludert alle.
  • 14.15: Lunsj og sosialt i 3.etg. sammen med andre som jobber frivillig i IK Start.

Hva er Gatelaget?
IK Starts Gatelag ble etablert i 2015, og har siden den gang vært en viktig del av IK Starts samfunnsmessige engasjement.

Det er et fotballtilbud for menn og kvinner, som organiseres av IK Start. To dager i uken (onsdag og fredag) møter spillerne opp på Sparebanken Sør Arena til trening, lunsj og en hyggelig dag. Vi møter opp i 3.etasje i forkant av treningen for en prat og en kopp kaffe. Deretter samles laget til trening, før dagen avsluttes med en felles lunsj i godt selskap sammen med frivillige som jobber i klubben. I tillegg til de ukentlige treningene drar Gatelaget på turneringer og spiller kamper mot andre Gatelag.

Vi i IK Start har et mål om å videreutvikle gatelagstilbudet og sikre at spillerne våre får et godt tilbud. På grunnlag av dette samarbeider IK Start med Kristiansand kommune i forhold til treninger/kamp, oppfølging og rekruttering. Vi har også et samarbeid med NAV som gjør at vi kan være behjelpelige for spillerne på laget som ønsker å se på muligheten for å ta steget ut i arbeidslivet.

Vi er stolte av samarbeidet, og veldig glad for å ha med Kristiansand kommune og NAV på laget.

Kontaktpersoner