Tromsø

TIL Gatelag startet opp i begynnelsen av mai 2018. Det er et samarbeid mellom TIL, NAV, Tromsø Kommune og Fotballstiftelsen.

Annonse:

Dette prosjektet representerer en av klubbens mest verdifulle bidrag til samfunnet.

HVEM KAN DELTA PÅ GATELAGET?
Våre treninger og aktiviteter er tilgjengelige for alle kvinner og menn over 18 år som har eller har opplevd utfordringer knyttet til rus.

HVOR VI MØTES?
Hvis du ønsker å delta på treningene våre eller få en nærmere titt på hva vi driver med, er du hjertelig velkommen til å besøke oss på Romssa Arena i de angitte treningstidene under. Du kan enkelt finne oss ved å gå gjennom hovedinngangen, opp trappen, og inn i kantina.

VÅRE TRENINGSDAGER
Vi har to faste treningsdager for å skape gode rutiner i hverdagen og styrke lagets samhold. Du finner oss på følgende steder og tidspunkt:
• Vi trener hver mandag og fredag.
• Sommerstid: På Romssa Arena.
• Vinterstid: I Lerøyhallen.

TRENINGSPLAN
Her er hvordan en treningsdag ser ut for oss:
• 12:00 til 12:45 - Matservering. Du nyter en god lunsj før treningen.
• 13:00 til 14:00 - Treningstid. Vi sørger for at alle har det de trenger, TIL stiller med klær sko og annet utsyr som trengs til trening. Etter økt har vi tilgang til fasiliteter for dusj. Disse treningsdagene hjelper oss med å vokse som et samlet og motivert lag. Vi ser frem til å fortsette vår utvikling sammen!

VÅR AKTIVITETSKALENDER
På Tromsø Gatelag deltar vi i nasjonal turnering en gang i året, trener jevnlig for å forbedre våre ferdigheter, og arrangerer sosiale sammenkomster for å styrke fellesskapet. Vi spiller også i bedriftsserien og nyter vennskapskamper med fokus på moro og samhold. Disse aktivitetene gir oss en flott balanse mellom konkurranse, sosialt samvær, og gode rutiner. Vi ser frem til hver eneste mulighet til å representere vårt fantastiske Gatelag.

STØTTEAPPARAT
Gatelagets trenerteam består av Veronika Sæthre og Naina Maria Inauen. Vi er stolt over å være det eneste gatelaget i Norge med to kvinnelige trenere. Naina Maria Inauen har også ansvaret for den administrative delen av laget. I tillegg til våre trenere, jobber Ivan Mikalsen som miljøterapeut i Losen Lavterskelsenter. Han spiller en viktig rolle og jobber tett på laget. Ivan deltar på alle treninger og hjelper med rekruttering av nye spillere.

Les mer om Tromsøs Gatelag på TILs hjemmeside

Kontaktpersoner