Fem gatelag gjorde dugnad for Øyafestivalen

- Samarbeidet med gatelagene har fungert veldig bra.

Annonse:

Øyafestivalen i Oslo er en av landets største festivaler, med nærmere 100.000 besøkende. Det betyr enormt mye opprigg for å få det hele til å gå ordentlig for seg. Det betyr også en svær jobb i etterkant med nedrigg. I august var fem gatelag med på den store dugnaden.

Se flere bilder nederst i saken

Vålerenga, Asker, KFUM, Grorud og Lillestrøm jobbet dugnad sammen over 4 dager (10:00-16:00) etter årets festival.

Trener for Vålerenga, Maren Vik Edvardsen var imponert over arbeidet som ble lagt ned.
- Det var tungt arbeid, men wow som spillerne sto på! De som var med jobbet utrolig bra og lederne har også stått på skikkelig for at dette skulle bli bra, sier Vik Edvardsen.

Hun skryter av det gode samarbeidet med representantene fra festivalen. Og sier videre at gatelagsspillerne fikk meget gode skussmål gjennom en mail fra Øyafestivalen:
"Samarbeidet med gatelagene i Oslo har fungert veldig bra. Vi er utrolig fornøyde med innsatsen og håper vi kan fortsette dette samarbeidet også i fremtiden."

- Det er fantastisk bra å kunne gjøre andre ting utenom fotballen, sammen med de andre og bli kjent på tvers av lagene. Jeg føler vi kjenner litt bedre til spillerne på de andre lagene nå etter å ha jobbet sammen med dem i mange dager, avslutter Vik Edvardsen.

IMG_2366.jpg

 

IMG_2363.jpg

 

IMG_2362.jpg

 

IMG_2365.jpg
IMG_2359.jpg