Fotballstiftelsen søker prosjektleder

Vil du ha en helt sentral rolle for fotballens største samfunnsprosjekt?

Annonse:

Foto, bildet over: Børre Eirik Helgerud

Nå har Fotballstiftelsen en ledig stilling som prosjektleder - en svært sentral funksjon i vårt nasjonale samfunnsprosjekt og våre gatelag lokalisert i alle landets fylker. 

Stillingen er også utlyst på finn.no

 

Om Fotballstiftelsen

Fotballstiftelsen er paraplyorganisasjonen for gatelagene i norske toppklubber. Vi har vokst kraftig de siste årene, og er nå etablert med gatelag i alle landets fylker. Ved utgangen av 2021 vil 28 gatelag være en del av et prosjekt som oppnår fantastiske resultater for mennesker med rusrelaterte utfordringer. Fra 2022 har vi fått plass på Statsbudsjettet.

Fotabllstiftelsen 28 gatelag
Fotabllstiftelsen 28 gatelag

Fotballstiftelsens visjon er et bedre liv med flere dager uten rus. Utgangspunktet er et profesjonelt lavterskel aktivitetstilbud med faste fotballtreninger to-tre ganger hver eneste uke. Rundt dette syr vi opplegg for kosthold, arbeidstrening og diverse prosjekter. Vi organiserer 7-800 fantastiske spillere, leverer 4.000 rusfrie timer hver eneste uke og opplever et stort antall overganger til lønnet arbeid, skole og arbeidstrening. Bare i 2020 lyktes 130 spillere med dette. 

Fotballstiftelsen samarbeider tett med både nasjonale og lokale myndigheter og andre aktører på rusfeltet. Satsingen er dokumentert i forskning og lovprist av det offentlige. Vår nylig avgåtte helseminister Bent Høie har omtalt Fotballstiftelsen og gatelagene som «recovery i verdensklasse», mens statsminister Jonas Gahr Støre har snakket om at «dette er spillere som har bøyd ryggen, men som nå kan reise seg opp. Fotball har gitt dem en ny hverdag».

 

Sentral stilling, spennende utfordringer

Fotballstiftelsen har i dag to medarbeidere. Fra nyttår er den ene stillingen ledig. Sammen med daglig leder vil vår nye prosjektleder derfor få en meget sentral rolle i organisasjonen med stort ansvar rundt viktige oppgaver og spennende prosjekter samt jobbet tett inn mot klubbene. Vår prosjektleder skal bidra til å sikre gode og langsiktige rammevilkår, og videreutvikle tilbudet gjennom gode prosjekter for gatelagene.

Det vil være et spenn av oppgaver, der den rette kandidaten vil få store muligheter og spennende utfordringer. Her kan man være kreativ og utvikle innovative prosjekter, samtidig som det kreves et strukturert og ryddig hode for å bidra til forutsigbare rammer og tett oppfølging for vår sårbare gruppe. Vi kan garantere en svært givende jobb i et prosjekt som er banebrytende og unikt, og som har kraft til å utgjøre en stor forskjell.

Stillingen er ledig fra 1. januar 2021 og vi ønsker tiltredelse snarest mulig etter det.

Hovedoppgaver og ansvar:

  • Utvikling av Fotballstiftelsen i samarbeid med daglig leder.
  • Tett oppfølging mot klubbene og lederne rundt de enkelte gatelag.
  • Utvikling, implementering og oppfølging av gode prosjekter, herunder sikring av rammevilkår for prosjektene gjennom søknadsarbeid og oppfølging hele veien til rapportering.
  • Organisere fellesaktiviteter og møteplasser for klubber og samarbeidspartnere, herunder fagsamlinger for klubbledere og turneringer for gatelagene.
  • Bidra rundt kommunikasjons- og markedsarbeid og gjennomføre aktiviteter som bidrar til økt synlighet og at enda flere av våre stolte historier løftes frem.
  • Vi vil søke å tilpasse arbeidsoppgaver til den rette kandidatens kompetanse og bakgrunn.

Dine kvalifikasjoner:

  • En relasjonsbygger som evner å drive god kommunikasjon både mot det offentlige, media og ikke minst mot våre klubber og gatelag. 
  • Relevant erfaring fra fotballen og / eller aktivitetstilbud for mennesker som sliter med utenforskap.
  • Kommunikasjonskompetanse og god økonomiforståelse.
  • Kunnskap om eller evne til å sette seg inn i prosjektstyringsverktøy.
  • Kunnskap om offentlig forvaltning er en fordel. Erfaring fra offentlig og/eller privat sektor og markedsarbeid er nyttig.

Dine personlige egenskaper:

  • Gode gjennomførings- og samarbeidsevner.
  • Kan motivere, skape engasjement og spille andre gode.
  • Fleksibel, initiativrik og innovativ.
  • Interesse for idrett og fysisk aktivitet generelt og fotball spesielt. Interesse for folkehelse og for rusfeltet.

Vi tilbyr:

  • En unik jobb med mening der du har mulighet til å utgjøre en forskjell for folk.
  • Varierte, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i en anerkjent organisasjon i utvikling.
  • Kontor på Ullevaal stadion i Oslo.
  • Fleksible arbeidsordninger og noe varierende arbeidstid.
  • Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 10. november 2021

Søknad sendes daglig leder Arne Knoph på arne.knoph@fotballstiftelsen.no eller via Finn

20210806_104244.jpg
Fra Erna Solbergs besøk hos Bodø/Glimt i august - da det ble kjent at Fotballstiftelsen var tildelt plass på statsbudsjettet for 2022.

Se stillingen utlyst og søknadsinfo på finn.no her

Kontaktinformasjon: Arne Knoph (daglig leder), e-post: arne.knoph@fotballstiftelsen.no – tlf. 97057400 eller Morten Skauge (styreleder), e-post: morten.skauge@gmail.com, tlf. 959 79 297.

Mer informasjon om Fotballstiftelsen: www.gatelaget.no