Glimrende turnering i Jotron Arena

Larvik håndball(!) arrangerte gatelagsturnering (i fotball) inne i flotte Jotron Arena. Les mer og se bilder.

Annonse:

Jotron Arena er kanskje mest kjent blant håndballspillere, men lørdag 13. januar ble det arrangert fotballturnering for gatelag i den flotte arenaen.

Larvik Håndball tok kontakt med Fotballstiftelsen høsten 2023 med et ønske om å lage en turnering for gatelagene. Interessen var stor og hele 13 lag deltok.

Daglig leder i Larvik Håndball, Brede Csiszar, gledet seg stort over påmeldingen.
- At vi klarte å få med 13 påmeldte lag, er vi veldig stolte over, sier Csiszar. For oss i Larvik Håndballklubb, spesielt med de fasilitetene vi har her i Jotron Arena, er det veldig gøy å kunne arrangere innefotball for gatelagene, fortsetter han.

Skudd Lyn.JPG
Se flere bilder nederst i saken

Hele turneringen ble gjennomført på én dag, med gruppespill og både A- og B-sluttspill. Formatet var 5v5 og alle lagene fikk minst seks kamper hver. Til vanlig spiller jo gatelagene 7-er, i tillegg var det futsalballer i stedet for vanlige fotballer. Arrangøren ønsket å gi lagene en litt annerledes, og samtidig proff, opplevelse denne lørdagen.

- Vi ønsket å gi de alle en ny og kul, førsteklasses opplevelse, og det virket som at vi klarte det. Det var også et mål for oss å få dagen til å bli tilnærmet lik slik en opplevelse ville vært for profesjonelle fotballspillere, med mat og drikke underveis, samt pizza på bussen hjem – akkurat som i Eliteserien. Turneringen foregikk med futsalballer og derfor en annerledes type fotball enn hva gatelagene er vant til, forklarer Csiszar.

Lagbilde IK Start.JPG
IK Start

Csiszar er strålende fornøyd med hvordan det hele gikk og håper dette kan bli et årlig tilbud for gatelag.

- Det var ufattelig gøy å se alle kampene, og jeg har et inntrykk av at det var utelukkende positivt for alle. En hektisk dag for spillerne, det var mange kamper for alle – så tror det var mange slitne bein på søndagen. Alt i alt er vi veldig fornøyde og vi ønsker å gjøre dette til en årlig turnering for gatelagene, avslutter Csiszar.

Teamtalk ODD.JPG
Odd team talk

 

Jubel Start nr.5.JPG
Mossejubel

 

Skudd Fram.JPG
Fram vs Odd

 

Duell Grorud-Fram.JPG
Grorud vs Fram

 

 

Lagbilde jubel ODD.JPG
Odd-jubel

 

Lagbilde FFK.JPG
Fredrikstad