Nasjonal turnering: Trekning av gruppene

Årets viktigste turnering nærmer seg. Brann og Bergen er klare. Få med deg trekningen av gruppene!

Annonse:

13. - 14. juni 2023 er det klart for ny Nasjonal turnering. SK Brann er årets vertskap. Arrangementet blir avholdt på og ved Brann stadion. Kampene blir spilt på Nymark, rett ved siden av Brann stadion. Quality Hotel Edvard Grieg blir lokasjon for overnatting og for banketten på det som nok en gang blir tidenes største Nasjonal turnering.

29 klubber stiller med Gatelag i Bergen og rundt 450 mennesker vil være involvert. I fjor var Stabæk vertskap for det som ble en fantastisk opplevelse for de 27 klubbene som deltok. I år er det altså 29 klubber hvor Grorud og Kongsvinger er de nye klubbene som deltar.

Saken fortsetter etter bildet

Brann stadion og Nymark.jpeg
Brann stadion med Nymarksbanene rett ved siden av

Når spilles kampene?
Åpningsseremonien blir avholdt inne på Brann stadion klokken 12:30 tirsdag 13. juni. Kampstart blir like etter det, klokken 13:00. De siste gruppespillskampene vil være ferdig ca. klokken 18:00.

På kvelden blir det bankett på hotellet, med mat og underholdning.

Onsdag er det sluttspill som starter allerede klokken 09:00. Finalene i de fire sluttspillene vil være ferdigspilte ca. klokken 14:00 før det blir premieutdeling og avreise.

Hele arrangementet er selvsagt rusfritt.

Direktesendt trekning
Trekningen av gruppene kan du, som i fjor, se direkte på Facebook, tirsdag 23. mai klokken 13:00. Mer info med link kommer her samme dag som trekningen. Så følg med, enten her eller på Facebook!