Ny rekord for det nyeste gatelaget

- Det var SÅ deilig å spille 7 mot 7 på trening, sier en av lederne for Lyn sitt Gatelag, Steffen Brattbakk Kristiansen.

Annonse:

Bildet: Steffen Brattbakk Kristiansen. Foto: Oslo Met / Journalen

Sist uke var Fotballstiftelsen på besøk hos Lyn sitt gatelag som er det aller ferskeste medlemmet i gatelagsfamilien. Det er nå elleve uker siden første trening ble gjennomført på Kringsjå kunstgress rett utenfor klubbhuset.

- Vi føler vi har kommet godt i gang og har fått inn gode rutiner på kort tid, sier Steffen Brattbakk Kristiansen (bildet øverst (Foto: Mia Johanne Sivertsen)).

Vil du vite mer om Lyn sitt gatelag, se her.

Brattbakk Kristiansen er ruskonsulent i bydel Frogner og en av lederne rundt gatelaget.

- Vi har utstyr på stell i garderoben, vi har varmmat etter hver trening og vi har fått opp en liten og god kjerne med spillere, fortsetter han.

Skjermbilde 2023-11-20 kl. 13.40.45.png

Ny rekord
Tirsdag sist uke var det duket for ny rekord. Åtte spillere møtte opp til trening, som er det meste de har hatt siden oppstarten i september.

- Og ved hjelp av tre studenter som heiv seg med på treninga, i tillegg til Morten Giæver fra Fotballstiftelsen, så kunne vi spille sjuer. Det var SÅ deilig å spille 7 mot 7 på trening, det blir en helt annen trening, gliser Brattbakk Kristiansen.

Nevnte Giæver (Fotballstiftelsen) var imponert over opplegget.

- Det at klærne i garderoben ligger brettet på plassen til hver enkelt spiller er en viktig detalj, mener Giæver. Det er proft og spillerne føler seg tatt på alvor. Jeg kjenner også på det, når navnet mitt står på vannflaska føler jeg meg sett og inkludert og dermed mye tryggere med en gang.

Treninga var fint lagt opp med oppvarming ledet av en spiller, noen ulike mindre øvelser, før spill 7 mot 7. Etter treninga ble det en god dusj før varmmaten stod klar i kantina.

Skjermbilde 2023-11-20 kl. 13.41.25.png

- Proft opplegg, gøy trening, meget god stemning og god mat etterpå. De legger med til rette for følelse av trygghet, inkludering, mestring, glede. Og følelsen av å ha trent godt. Lyn har kommet godt i gang, avslutter Giæver.

Les mer om Lyn gatelag her.

Skjermbilde 2023-11-20 kl. 13.41.39.png