Nytt sterkt gatelagsteam i Moss

Thomas Klaussen og Amin Askar har spilt hundrevis av toppkamper. Nå er begge tilbake på Melløs - som gatelagets nye, sterke trenerteam.

Annonse:

De er to av Moss' mest meritterte spillere de siste årene, men pussig nok har de aldri vært på lag sammen - før nå.

For Askar forlot klubben etter 2008-sesongen. Klaussen kom året etter.

Og der ble Thomas helt til skader ga en naturlig stopp etter 2021-sesongen.

I de samme 13 sesongene har Askar brukt sine ferdigheter for Fredrikstad, Brann, Sarpsborg 08 og Kristiansund før han i år er tilbake - med godt over 400 toppkamper i beltet.

Klaussen la opp etter 2021-sesongen, da med snaut 300 kamper for de gule. I 13 sesonger var han altså en sentral skikkelse på Melløs.

Nå har han skaffet seg relevant jobberfaring, har trenerjobb i naboklubben Ekholt og en visshet om at han ønsker å jobbe med mennesker.

Og dermed kommer han tilbake til Melløs - i en ny og meget viktig rolle, som trener for Moss gatelag.

Og med seg får han altså Askar, som skal kombinere spill for klubben og trenerjobb for gatelaget.

– Ja, vi skal trene klubbens Gatelag og det gleder vi oss enormt mye til. MFK Care er et viktig prosjekt og det skal bli spennende å dra prosjektet videre, sier Thomas Klaussen til Moss avis.

– Dette skal bli gøy. Jeg kjenner allerede et par av spillerne på Gatelaget. Klaussen og jeg skal nok fikse det som handler om fotball godt. Også har jo Thomas erfaring fra det å arbeide med mennesker fra tidligere så vi har godt med rutine å by på, sier Askar.

Les saken i Moss avis her

Les sak om dobbeltansettelsen på Moss FKs hjemmeside her