Selim slutter - men blir ikke helt borte

Fotballstiftelsens utviklingssjef Selim Emeci har sagt opp sin stilling for å begynne i klubben han elsker. Der finnes også et gatelag.

Det ble litt tårevått på kontoret da Selim fortalte at han hadde fått et jobbtilbud han ikke klarte si nei til. For fra nyttår begynner han som salgssjef i Strømsgodset, klubben han har elsket siden han som liten pjokk vokste opp i Drammen.

- Det satt og sitter utrolig langt inne å slutte i denne jobben, og det er ingen andre ting enn Godset som jeg i det hele tatt kunne vurdert, sier Selim.

For han har nytt hvert minutt han har hatt siden han begynte i Fotballstiftelsen for drøyt tre år siden.

- Her finnes det ikke kjipe mandager. Og ikke en enste gang har jeg tenkt "endelig fredag", sier han om jobben i Fotballstiftelsen.

 

Fullfører med spennende oppgaver

Han ble ansatt samtidig med daværende daglig leder Hedda Bie. I fjor kom Arne Knoph inn i den jobben. Og Selim har trodd at han selv skulle bli her i laaaang tid. Men barndomsdrømmen med jobb i Strømsgodset har altså endret på det.

Som salgssjef der vil han blant annet ha samfunnsavdelingen med gatelaget som en del av det han skal jobbe for og med. Sånn sett skal vi være trygge på at det gode arbeidet i Drammen fortsetter med uforminsket styrke.

Så vil også hans engasjement i Fotballstiftelsen være på 110 prosent også frem til han runder av ved årsskiftet. For her handler det ikke om å slakke av på gassen, men å jobbe frem til fagsamlinger for gatelagslederne, klubbesøk, regionale turneringer, aktiviteter, prosjekter og ikke minst Nasjonal turnering på Raufoss 30. november og 1. desember.

 

- Så utrolig mange fine mennesker 

- Det å få lov til å jobbe for og være med og legge til rette for folk fra sidelinjen. Det å se folk som tar steg, som tar nye og gode valg, det er utrolig givende, sier Selim.

Selim Emeci sliter med tanken på å forlate jobben i Fotballstiftelsen.
Selim Emeci sliter med tanken på å forlate jobben i Fotballstiftelsen.

Møtet med folk er også noe av det sterkeste han sitter igjen med. Og som blir det aller vanskeligste å forlate.

- Det å reise rundt og bli kjent med så ekstremt mange bra folk er så utrolig givende, sier han - og snakker både om spillere og gatelagsledere.

- Jeg kjente jo til gatelagene fra før, og så det som utrolig spennende å få lov til å kombinere noe viktig med fotballjobb. Likevel har denne jobben vært over all forventning, understreker han.

 

Stor utvikling

For Fotballstiftelsen blir det selvfølgelig et savn å miste sin engasjerte og blide utviklingssjef. Men Fotballstiftelsen står på et helt annet sted enn da Selim begynte her i 2018. 

Antall lag har doblet seg fra 2017 (til 28 ved utgangen av 2021). Profesjonaliteten i arbeidet er økt, det er innført utvidede målinger og Fotballstiftelsen er nå inne på statsbudsjettet - blant annet som et resultat av resultatene (utenfor banen) de målingene viser. Så har synligheten, forståelsen og betydningen av aktiviteten økt. Selv vil Selim også trekke frem en annen ting:

- Jeg opplever at vi har fått bygget gatelagsfamilien tettere sammen, at fellesskapet i organisasjonen har blitt veldig sterkt og godt, understreker Selim.

Som har hatt en variert hverdag i en stab som består av to. Store oppgaver og spennende prosjekter har blitt etterfulgt av rutinemessige oppgaver som rapporteringer og praktisk kontorarbeid.

- Men det har ikke vært en eneste dag jeg har gruet for å gå på jobb. Her finnes faktisk ikke "kjipe mandager", sier han.

 

Noe for deg? Ta kontakt

Fotballstiftelsen skal selvfølgelig finne en erstatter når Selim gir seg. Det kommer vi tilbake til, men er du nysgjerrig - eller vil signalisere ditt kandidator allerede nå så send en mail til daglig leder Arne Knoph på arne.knoph@fotballstiftelsen.no

Selim Emeci kan underskrive på at det er en helt fantastisk og givende  jobb som venter på den rette. 

Annonse: