Serverte 250 pizzaer og ga bort pizzaovn - fordi gatelagene er fantastiske

Det var ikke bare på banen det gikk unna under Nasjonal turnering. I teltet til Anders og Per fikk de virkelig vist frem hva Ooni pizzaovner er gode for.

Annonse:

Bildet: Anders Olafsen (t.v.) og Per Neraas-Andersen har agenturet på Ooni pizzaovner. Under Nasjonal turnering stod de selv og "flippet" pizzaer som ble stekt på rekordtid.

 

- Vi er fotballinteresserte. Og så bestemte vi oss tidlig for at vi hadde lyst til å gi noe tilbake hvis dette ble en suksess, forteller Per Neraas-Andersen om hvorfor han både brukte tid og penger på å skape god stemning - og god mat i magen - for glade gatelagsspillere.

- Det er utrolig flott det som skjer på og rundt gatelagene. Veldig moro å få lov å være her og se det, fortsetter han.

Og suksess har ovnene blitt. Etter at de to fikk agentur på Ooni-ovnene til Norge i 2019, har det eksplodert. I år regner de med å selge 20.000 ovner.

For nå får pizzaelskende nordmenn kjøpt Ooni ovnene gjennom store kjeder som Power, Maxbo, Obs, Varmefag med flere.

- Norge er jo et pizzaelskende land. Samtidig har folk blitt stadig mer avanserte i matveien, og dette tar jo Grandiosaen en god del steg videre, smiler Anders Olafsen.

 

Stekt på 90 sekunder 

Og for de som så gassovnene i aksjon på Nadderud, forstår man fort hvorfor. 90 sekunder tar det å steke en pizza - som definitivt falt i smak hos spillerne.

- Vi lager vel 250 pizzaer her i dag. Så da må vi trå til selv også, smiler Per, som viste at han hadde bra håndlag med pizzadeigen i det han snurret den ut før den forsvant til neste bord der Anders, et par kolleger og neon i familien stod klare for å ta på fyll og ingredienser før den forsvant inn i gassovnen.

90 sekunder senere kom det ut en pizza som definitivt falt i smak hos spillerne som kom, lag etter lag, og fikk den rykende fersk.

 

Godsets gatelag vant pizzaovn

Og det stoppet ikke der. Under premieutdelingen for Nasjonal turnering på slutten av onsdagen, kom det en ekstra overraskelse - i form av en trekning av en pizzaovn til ett av lagene. Og der ble Strømsgodsets gatelag trukket ut.

Det betyr garantert en ting - at de andre gatelagene gleder seg til bortekamp mot Godset fremover. For mon tro om det ikke blir hjemmelaget pizza på menyen etter gatelagskamper i Drammen fremover...

Følg importselskape Piacere og Ooni pizza på sosiale medier her