Trekning Nasjonal turnering Bodø

Slik ble gruppene i Nasjonal turnering

Det nærmer seg Nasjonal turnering i Bodø - med rekordmange 31 gatelagsklubber på plass. Nå er de åtte gruppene trukket.

Annonse:

Fotballstiftelsens 31 gatelagsklubber samles til årets Nasjonale turnering 26. til 28. juni. Der blir det sosiale aktiviteter, naturopplevelser og midnattsol-tur, bankett med underholdning og - selvfølgelig - masse god fotball.

Til det siste, selve turneringen, er det alltid knyttet spenning til sammensetning av gruppene. Og trekningen av disse ble foretatt live i studio - med rekordmange seere - med solid ekspertise både bak og foran kamera.

Trekning sending teknikken holder kontroll på gjestene.jpg
Steffen Brattbakk Kristiansen fra Lyn og Ken Skogstad i LSK fant tonen i studio

 

Veteran og debutant

Der satt nemlig Ken Skogstad, Lillestrøm-spilleren som har lang erfaring fra nasjonale turneringer - og som atpåtil er Bodø-ekspert, født og oppvokst som han er i byen som skal arrangere årets Nasjonale turnering.

Så Ken delte både kompetanse om lagene og om byen der nord, der han satt sammen med Lyns Steffen Brattbakk Kristiansen og Fotballstiftelsens Arne Knoph i NPGs flotte studio på Ullevaal.

Lyn er siste tilskudd i gatelagsfamilien og deltar i sin første turnering. Kristiansen var veldig sentral i etableringen av laget på Oslo vest, som ruskonsulent i Bydel Frogner - der jobben som leder og medtrener i Lyn nå også kan føres på cv-en.

 

Spennende grupper

Og de to klubbrepresentantene trakk ball etter ball opp av den NFF-lånte sølvbollen til alle gruppene var på plass. Det ga mange spennende oppgjør. Noen møter "gamle kjente" men gruppespillet byr også på mange nye bekjentskaper og stort sett grupper med solid geografisk spredning. Her er oversikten:

  • GRUPPE 1: Strømsgodset, Grorud, Rosenborg, Bryne
  • GRUPPE 2: Odd, KFUM, Kristiansund BK, Fredrikstad
  • GRUPPE 3: Molde, Stabæk, Bodø/Glimt, Lyn
  • GRUPPE 4: Aalesund, Ranheim, Lillestrøm, Fram
  • GRUPPE 5: Kongsvinger, Raufoss, Sandefjord, Brann
  • GRUPPE 6: Start, Notodden, Asker, Sarpsborg 08
  • GRUPPE 7: Vålerenga, Viking, Tromsø, Jerv
  • GRUPPE 8: Moss, HamKam, FK Haugesund

Etter gruppespillet går alle lagene videre til fire ulike sluttspill, der det blir like mange kamper på lagene frem mot premieutdeling og hjemreise fredag 28. juni.

Da med masse flotte minner, nye vennskap og masse mestring i bagasjen.

Les mer om Nasjonal turnering i Bodø her

Fikk du ikke sett trekningen?

Du kan se trekningen om igjen ved å klikke her