Slik blir puljene på Nasjonal turnering

Direktesendingen av puljetrekningen til Nasjonal turnering holdt ikke Champions League nivå - den var viktigere enn som så.

John Holter styrte showet og ga gode analyser under trekningen, mens Fotballstiftelsens Selim Emeci og Arne Knoph forsøkte å henge med så godt de kunne.

 

Trekningen ble fulgt av flere hundre spente gatelagsspillere og -ledere - da Fotballstiftelsen hadde fått storfint besøk i studio. Vålerengas superveteran John Holter har mer erfaring fra Nasjonal Turnering enn de fleste, og visste hva han snakket om da han kom med sine analyser og vurderinger av både puljer og turnering.

Det da Fotballstiftelsen hadde rigget seg inn i Mondays profesjonelle studio og kombinerte høyteknologi med printede logoer på magnetbrikker på den høyst analoge tavlen bak.

At Fotballstiftelsen også hadde sluppet til hos det aller helligste hos NFF, og fått låne ballene som brukes til trekning av cuper og opprykkskvalifiseringer, sikret at alt gikk riktig for seg.

God stemning i studio da lagene fant sine puljer.
God stemning i studio da lagene fant sine puljer.

Og en etter en ble lagene trukket ut og fordelt på de åtte puljene som skal møtes på Raufoss 30. november og 1. desember. Det med to dager med mye fotball for alle. Målet er at alle får et så likt antall sluttsplllskamper etter puljespillet - go der får kanskje John ønsket sitt oppfylt om å møte Lillestrøm.

Men "rivaliseringsoppgjør" blir det mange av også i puljene. Kanskje mest artig i så måte er at Kristiansund og Molde havnet i samme pulje. De to skal nemlig kjøre i samme buss ned til Raufoss. Så får vi se om vennskapet holder til returen når moroa er over.

Vi velger å tro på det, så også etter at lagene har kjempet seg gjennom både "dødens gruppe" og andre artige oppgjør - behørig klassifisert av rutinerte John.

Sendingen kan du fortsatt se på Fotballstiftelsens facebookside.

OBS! Det er kommet et beklagelig forfall etter trekningen. FKH har fått noen begrensninger som gjør at de ikke stiller eget lag. Det ble løst ved at ett av lagene fra puljene med fire flyttes inn der FKH var. Det ble avgjort ved ny trekning, der siste trukkede lag fra tv-sendingen, Start, flyttes over i puljen til HamKam og Asker.

Dermed blir puljene som følger:
  • Pulje 1:  Bryne, Ranheim, Vålerenga, Tromsø IL
  • Pulje 2: Jerv, Odd, Stabæk, Viking
  • Pulje 3: KFUM, Lillestrøm, Notodden
  • Pulje 4: Bodø/Glimt, Fram, Raufoss
  • Pulje 5: Brann, Fredrikstad, Strømsgodset
  • Pulje 6: Fotballstiftelsen, Moss, AaFK
  • Pulje 7: Kristiansund BK, Molde, Sandefjord
  • Pulje 8: Asker, HamKam, Start
Trekning - nasjonal - vurderinger.png
John Holter kom med gode analyser av puljene - der han trakk sitt eget Vålerenga i pulje 1

 

Annonse: