Aleskander Pavlovic snakker om samholdet i Sarpsborg 08

Tilbake med ny klubb - med det samme sterke samholdet

I fjor spilte han på Stabæk. I årets Nasjonale turnering var han tilbake etter flyttingen til Sarpsborg 08. Se videointervju om hvorfor Aleksander fortsatt stortrives.

Annonse:

Foto / video: Rune Larsen, Bodø/Glimt

Flytting fra Bærum til samboer i Sarpsborg gjorde det naturlig for Aleksander Pavlovic å melde overgang fra Stabæks til Sarpsborg 08s gatelag da de etablerte i april i fjor. Nå stortrives han. 

Og det ikke minst på grunn av det sterke samholdet som finnes på et gatelag, et samhold som Aleksander mener kommer naturlig i et spill som fotball - ikke minst fordi det til rette for at alle skal være med uavhengig av ferdigheter. 

Noe kjent med Aleksander? Se mer nederst i artikkelen

- Fotball skaper jo mye glede og når alle får lov til å være med, ja, jeg føler at alle føler et veldig samhold, at de har et sted å komme til og spille fotball og prate med vennene sine, sier han til Bodø/Glimts Rune Larsen i intervjuet du ser i sin helhet lenger ned.

 

Stabæk i fjor - Sarpsborg i år

I fjor avsluttet han som Stabæk-spiller på Nasjonal turnering i Bergen. Forrige uke debuterte han som Sarpsborg-spiller i samme turnering, i Bodø. Og at samholdet i fotballen og gatelagsmodellen virker mener han vises tydelig i størrelsen på turneringen i Bodø, med 31 deltagende lag.

Og debutantene fra Sarpsborg har raskt blitt et av de store, med rundt 20 i snitt på hver trening.

- Det er jo veldig, veldig bra. Uavhengig av regn, sol, snø, vind så dukker folk opp. Det er veldig kult, forteller Aleksander.

Se hele intervjuet, gjort av Rune Larsen, Bodø/Glimt, her:

Video: Rune Larsen, Bodø/Glimt

Synes du det er noe kjent med Aleksander? Da husker du kanskje at han er mannen bak "gatelagslåta" Samhold på Ekte. Hør den igjen her.