Viking arrangerer regionsturnering på fredag

Førstkommende fredag inviterer Viking Fotball til gatelagsmagi på når de åpner sin storstue SR-Bank Arena for gatelagene på Vestlandet.

Når dommerfløyta blåser i gang de første kampene på fredag så vil det markere slutten på en toårs venteperiode for gatelagsfotball på SR-Bank Arena. Viking, som tidligere har arrangert flere regionsturneringer, gleder seg stort til å ta imot lagene, men er forberedt på mange tette og herlige naboppgjør denne dagen. Det ryktes nemlig om et vertskapslag som har brukt den to år lange sesongoppkjøringen godt under ledelsen av Vikinglegenden Svein Fjælberg 

På fredag ønsker vi også velkommen til et av de nyeste tilskuddene i gatelagsfamilien når Bryne entrer gressmatta for å kjempe om heder og gatelagsære. Det lokale gatelaget fra Ålgård har også meldt ankomst, og fra byen mellom de syv fjell reiser en selvsikker gjeng Bergensere til Stavanger mer eller mindre sikre på at «regionsgullet ska hem». 

Det er med andre ord duket for én hel dag med fotballfest på SR-Bank Arena på fredag, Møt opp og hei frem våre fantastiske gatelag!

Det blri som kjent tilsvarende regionale turneringer hos Start i Kristiansand og hos Molde senere i oktober. Tanken er at det skal bli slike runder med regionale turneringer hver vår og høst fremover...

Kampprogram:

12.00:   Bryne – Brann

12.40:   Viking – Ålgård

13.20:   Brann – Viking

14.00:   Bryne – Ålgård

14.40:   Ålgård – Brann

15.20:   Bryne – Viking

Annonse: