Seeds

Seeds er Fotballstiftelsens partner som har levert den hjemmesiden du nå ser på - i tråd med den medieplattform selskapet har levert til Norsk Toppfotball.

Annonse:

Seeds er et smidig teknologi- og utviklingsselskap. Seeds ble etablert i 2006 og har siden vokst til over 30 engasjerte og høyt kvalifiserte ansatte. Ifølge egen hjemmeside bidrar selskapet til verdiskapning ved å koble sammen mennesker og digitale løsninger - en erfaring vi kan bekrefte.

I over 10 år har Seeds utviklet forretningskritiske løsninger for noen av Norges fremste merkevarer. Blant dem fotballen selv, og med det noen av de største merkevarene i Norge.

Seeds har nemlig bygget plattformen til Norsk Toppfotball (NTF), og med det klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen (og etter hvert stadig flere på nivåene rett under der).

I praksis betød det over 40 unike nettsteder for 2,3 millioner forventningsfulle fans. For Seeds betød det den største og mest kompliserte installasjonen selskapet noen gang har gjort - der det er implementert veldig mange avanserte løsninger som tilfreddstiller toppfotballens avanserte behov.

Les mer om toppfotball-løsningen her

Da Fotballstiftelsen ønsket å bygge identiteten til Gatelagsfamilien sterkere sammen, var det naturlig å ta dialogen med Seeds. Da for å bygge et nettsted som forsterker identiteten til klubbene, synliggjør fotballens kraft i satsingen - og ikke minst lettere kan fungerer som en portal for Gatelags-satsingen.

Vår løsning er noe forenklet på enkelte områder, sammenlignet med NTFs plattform - men for deg som bruker vil det være lite synlige funksjoner og en løsning som definitivt dekker våre behov.

Seeds har bistått med gunstige løsninger og en leveranse langt ut over det Fotballstiftelsen kan forvente - noe som har gjort denne plattformen mulig for oss.

Les mer om Seeds her.
seeds