Aktiviteter og møteplasser for Gatelagsfamilien

Med støtte fra barne- ungdoms og familiedirektoratet arrangerer Fotballstiftelsen og gatelagene årlig flere aktiviteter for spillere og barn med mål om å skape gode møteplasser og opplevelser for våre spillere og deres barn.

Siden 2019 har Fotballstiftelsen og gatelagsene tilbudt   barn av våre over 750 spillere tilbud om  kultur- og fritidsaktiviteter.

I prosjektet er hensikten at våre spillere kan invitere sin familie og barn til hyggelige opplevelser som familien ellers ikke hadde hatt anledning til å delta på grunnet vanskelige økonomiske forhold. 

Vi høstet flere gode erfaringer fra prosjektet siden oppstart og vet at prosjektet bidrar til å skape rammer og arenaer for positivt og godt samvær mellom barn og foreldre. Flere spillere har pekt på at prosjektet har gitt familien deres positive opplevelser de ellers aldri ville fått og har vært svært takknemlige for dette. 

Listen av aktiviteter som har vært gjennomført er lang. Det har vært turer til alle landets fornøyelsesparker, overnattinger på badehoteller, teaterforestillinger, kino, og selvfølgelig mange gode opplevelser på fotballstadion hvor klubbene har hatt egne familiedager. Det har også vært arrangert en rekke juleavslutninger og sommeravslutninger for barn og foreldre. Fotballstiftelsens høydepunkt er imidlertid da vi høsten 2019 samlet godt over 100 gatelagspillere og barn til landskamp på Ullevaal stadion, hvor vi fikk vårt eget VIP-område, fikk kjendisbesøk og storkoste oss med mat, drikke og masse godteri.

Annonse fra Obos-ligaen: