Gatelagsweben

Gatelagsweben ble en heldigital møteplass for gatelagene under pandemien. Hver uke ble det tilbudt interaktive aktiviteter.

Annonse:

I en tid der kamper og turneringer var utsatt på ubestemt tid, treninger avholdt med god avstand og stadiondørene mange steder var stengt savnet gatelagene sin møtearena og ikke minst felleskapet på tvers av klubber. Gatelagsweben erstattet ikke kamper og turneringer, men gatelagsweben ble en digital møteplass der gatelagene og spillerne fikk anledning til å få motivasjon i hverdagen, komme i kontakt med andre spillere, konkurrere mot andre lag og kjenne på felleskapsfølelsen som er så viktig for oss. 

Gatelagsweben foregikk på tirsdager og torsdager klokken 14:00 og det var rullerende aktiviteter som enten foregikk på Facebook eller Zoom.

Gatelagsquizen

Vi har tidligere arrangert quiz mellom lag men nå var det duket for den individuelle utgaven av gatelagsquizen. Alle mot alle, men man representerte sitt lag og og det var knyttet stor spenning til hvilket gatelag som hadde den beste "quizeren". Både før og etter quizen hadde spillerne anledning til å se hverandre, sende en hilsen og kjenne på at de skal konkurrere.

Ola Hobber Nilsens Dommerakademi

Mitt mål er spillerne får en givende time med latter og læring, jeg ønsker at man skal sitte igjen med noe man kan bruke enten som spiller eller dommer.

— Ola Hobber Nilsen

Ola Hobber Nilsens dommerakademi var et interaktivt og morsomt konsept der Ola delte og diskuterte sine erfaringer fra sin lange toppdommerkarriere med deltakerne. Det ble vist videoklipp av interessante dommeravgjørelser deltakerne fikk lov til stemme over og diskutere om avgjørelsen var riktig eller gal, skulle det vært gult eller rødt? Straffe, ikke straffe?

Spørrehjørnet med Dag Solheim 

Spørrehjørnet var gatelagsspillernes mulighet til å stille en kjent profil spørsmålet de alltid har lurt på. Dag Solheim ledet seansen i elegant stil og la opp til en interessant og motiverende samtale med gjesten. Alle kunne være med og alle kunne stille spørsmål.

Torsdagspraten med Fotballstiftelsen

Annenhver torsdag hadde Fotballstiftelsen en uhøytidelig torsdagsskaffe med alle gatelagsspillere der vi oppsummerte uka, hørte hvordan folk hadde det og fikk vite eventuelle planer for helgen. Dette var vårt digitale treffsted som hadde lav terskel og der spillere på tvers av lag fikk mulighet til å bli bedre kjent med hverandre og Fotballstiftelsen.