Bli med på Gatelagenes egen liga på Fantasy

Nå kan alle gatelagsspilere og andre gatelagsvenner bli med i en egen liga på Eliteserien Fantasy. Der vi møtes på tvers til uhøytidelig moro - og og kan vinne flotte premier til deg og ditt gatelag.

Vi inviterer alle spillere, trenere og engasjerte rundt Gatelagene til å delta og konkurrere i Eliteserien Fantasy.

Og her blir også det premier for de gatelagene som får mange til å delta.

 

Les om den første premievinneren her

Det er lett å få til ditt lag der. Du trenger heller ikke kunne masse om spillere og lag. Men du må ha lyst til å bli med på noe gøy. Og gjerne synes det er greit du kan vinne en premie eller to til ditt gatelag.

Og det skal vel i hvert fall være mulig å slå Freddy dos Santos:

Arrangørene av Eliteserien Fantasy har altså opprettet en helt egen liga kun for Gatelagene hvor vi vil dele ut premier til klubber og spillere som gjør det best i spillets ulike faser, og den klubben med flest spillere.

 

"Kjøp" ditt eget lag

Spillet er slik kanskje noen kjenner til fra før, eller fra Premier League Fantasy. Men du må ikke kunne dette fra før. Enkelt fortalt skal du sette opp ditt lag med spillere fra Eliteserien, og så gis det poeng ut fra hvordan "dine" spillere gjør det i virkeligheten (scorer de mål, holder de nullen osv så gir det ekstra poeng).

Registrer ditt lag her

Så er det selvfølgelig noen regler som gjør at du ikke kan velge helt fritt. Her er noen regler (men synes du det er vanskelig, kan du la systemet generere et lag helt automatisk for deg):

  • Spillerne er "priset" ut fra forventet nivå og hvor mye de spiller på sitt lag. Så får du 100 millioner til rådighet å "handle" spillere for til ditt lag.
  • Men de "pengene" skal du sette sammen til et lag bestående av 15 spillere. Laget må inneholde to keepere, fem forsvarsspillere, fem midtbanespillere og tre spisser.
  • Laget kan ikke inneholde mer enn tre spillere fra samme Eliteserie-lag.
  • Men du kan altså få systemet til å sette opp et lag for deg helt automatisk.
  • Før hver serierunde har du mulighet til å gjøre endringer på laget ditt.

Ikke spilt Eliteserien Fantasy? Fortvil ikke - alt forklares i systemet

— Enkelt å delta

De spillerne det er forventet flest mål og assist fra, er de som er prissatt høyest. Utfordringen blir å komponere et lag med poengsankere i alle ledd.

Og så får man poeng etter hver serierunde, slik at du kan følge med på hvordan ditt lag gjør det. 

 

Flest mulig med - gir preme til ditt gatelag

Dette er altså ufarlig moro. Også hvis du ikke har spilt Fantasy før. Du kan selvfølgelig spørre noen på ditt gatelaag, men alt forklares også inne i systemet. 

Mao: Ikke spilt Eliteserien Fantasy? Fortvil ikke - følgende lenke gir dere en fyldig introduksjon til hvordan spille og registrere lag: https://www.eliteserien.no/nyheter/slik-spiller-du-eliteserien-fantasy

Og da er det bare to ting til du må huske:

  • Skrive inn din klubbs navn i ditt lagnavn (se eksempel under)
  • Koble ditt lag inn i Gatelagenes liga (se link under)

Når dere registrerer lag m¨dere opprette et lagnavn. Dette velger dere fritt hva skal være,  MEN i gatelagsligaen MÅ dere også legge til din klubbs navn.  Eksempelvis: «FK Fotball – HamKam» "Lises superlag - Molde" "Arnes flakselag - Asker" "Selims nedtur - Strømsgodset" "Freddys sleivspark - Vålerenga" etc.

Det gatelaget med flest deltagere med i gatelagenes Fantasy-liga vinner baller til laget og t-skjorter til spillerne.

— Fine premier

Akkurat det med å legge inn et lagnavn etterpå er altså viktig for å sikre at din deltagelse registreres på ditt gatelag - slik at premien kommer til rett sted! 

Etter dere har opprettet deres lag MÅ dere huske å melde dere inn i ligaen der gatelagene konkurrere mot hverandre (klikk inn på der det står "privat liga" og legg inn ligakode: ql9n8r  eller benytte følgende direkte lenke: https://fantasy.eliteserien.no/leagues/auto-join/ql9n8r

Da er dere inne og kan følge med (bytte ut spillere gjennom sesongen hvis dere har lyst - eller bare la laget stå og samle poeng til deg selv og ditt gatelag).

Registrer ditt lag her

 

Og det blir premier. Fine sådanne:

Det gatelaget med flest deltagere med i gatelagenes Fantasy-liga vinner baller til laget og t-skjorter til spillerne.

Det altså helt uavhengig om man er god eller dårlig i selve spillet - så din deltagelse teller uansett.

Og så blir det premier til spillere og lag som får mange poeng i selve spillet. Her deler vi sesongen inn i faser, slik at det både er mulig å komme inn utover i sesongen og ikke minst at man kan vinne selv om det begynner litt dårlig:

FaseSerierunderPremie
11-8Drikkeflasker til laget
29-16Baller til laget
317-24Laget på kamp 
425-30Julepakke til laget
Total1-30En overraskelse både til spiller og lag
Flest deltagereSesongenBaller til laget + t-skjorter til spillerne

...og kanskje vanker det noen uttrekkspremier underveis!

Registrer ditt lag her

Lykke til!

4x5 - Gatelag

 

Annonse fra Obos-ligaen: