Rune vant første Fantasy-premie

Gatelagsligaen på Eliteserien Fantasy er allerede en suksess som har samlet solid deltagelse. Men det er absolutt ikke for sent for flere å bli med og gjøre som Rune Flatås Larsen - vinne premier...

Bildet: Rune Flatås Larsen i sin nyvunnede Gatelags-jakke fra Fotballstiftelsen. Foto: Henrik Gimle.

 

65 spillere har til nå registrert seg for å bli med på Gatelagsligaen under Eliteserien Fantasy. Det betyr at 65 av oss kan ha det moro hele fotballsesongen - i en høyst uhøytidelig konkurranse. Men det betyr også at vi som er med, også kan vinne flotte premier - både til oss selv og til laget vårt.

Men det er plass til flere, egentlig er det jo ubegrenset antall plasser. Og det er verken for sent å bli med i ligaen eller i å vinne premier. Her er det nemlig både rundepremier, trekkepremier, "få-med-flest-premier" og mye annet. 

Les om hva Gatelagsligaen er for noe og hvordan du blir med her (og les hele saken = det står mer om premiene nede i den saken!)

Her den korte premieoversikten:

Som dere ser deler vi sesongen inn i faser, slik at det både er mulig å komme inn utover i sesongen og ikke minst at man kan vinne selv om det begynner litt dårlig:

FaseSerierunderPremie
11-8Drikkeflasker til laget
29-16Baller til laget
317-24Laget på kamp 
425-30Julepakke til laget
Total1-30En overraskelse både til spiller og lag
Flest deltagereSesongenBaller til laget + t-skjorter til spillerne

...og så kommer det altså garantert flere lags- og uttrekkspremier underveis!

Registrer ditt lag her - Gatelagsligaen har ligakode QL9N8R

 

Gjør det enklere - gjør det morsomt - gjør det sammen

Og til dere som synes dette er litt vanskelig - eller synes dere ikke har nok greie på spillerne i Eliteserien har vi følgende forslag:

Gjør som Vålerenga - og få gatelagstrenerne til å samle laget og gå gjennom hvordan dere gjør det, og vips så har du et lag og er med på moroa.

Og gjør dere det sammen, så får jo ditt lag mange med - noe som øker mulighetene til å vinne lagspremiene for den med flest spillere med. Akkurat nå leder nettopp Vålerenga den konkurransen, nettopp på grunn av den samlingen de hadde.

Vi har gjennom pandemien sett hvilken effekt det har hatt på spillerne våre når Fotballstiftelsen har arrangert quiz. Når de nå lanserte en egen Fantasyliga for Gatelagene bestemte trenerene til VIFs Gatelagat de ikke kunne være noe dårligere der enn på quizene.

Ryktene sier for øvrig at dette ble så populært på Oslos østkant at det kan bli flere samlinger for å få flere med (og ikke minst diskutere hvordan det går.

 

Slik gjorde Vålerenga det - og ble mange:

- Da vi annonserte dette første gang på vår facebooksiden til Vålerengas gatelag fikk vi ikke den responsen vi ønsket. Derfor måte vi gjøre noen grep for å få med flest mulig av våre gatelagsspillere med på dette,
sier gatelagslederne Maren Vik Edvardsen og Henrik Tellefsen Gimle.

Med masse flotte premier fra Fotballstiftelsen som lovnader var det sulten gjeng som møtte opp i Brakka på Valle feltet.

- Vi samlet så mange som vi kunne etter smittevernsreglene og viste våre spillere hvordan de kan bli med i dette.

VIF Fantasy samling
Jørgen Hveding Andreassen (lue og rød jakke) forklarer hvordan du setter opp ditt Fantasylag til ivrige Vålerenga-spillere.

VIFs praksisstudent Jørgen Hveding Andreassen var en stødig mann på Fantasy (det finnes nok minst en slik i alle klubber), og han loset alle trygt gjennom.

- Vi satte opp en prosjektor og startet med et helt blankt lag. Her skulle spillerne være selv være med å kunne tenke ut hvilke spillere det kunne være lurt å ha med på sitt lag. Jørgen gav ut sine beste tips til hver og
en av spillerne for at de skulle ha best mulig slagkraftige laget sitt, forklarer Henrik.

Dette resulterte i at 11 spillere fra Vålerengas Gatelag nå er registrert og klare for å kjempe om de øverste plassene i Gatelagsligaen. 

 

Rune vant på morsomt navn

Og en av dem har allerede stukket av med den første premien. Og at det ble Rune Flatås Larsen som vant en Fotballstiftelsens Gatelags-jakke passet mer enn perfekt.  

For da Rune fikk spørsmålet om hvorfor han ville være med på Gatelagsligaens Fantasy, kom svaret kontant:

- Er det ikke premier å vinne? Det er grunn nok i seg selv til å være med, sa Rune.

Og hvorfor han vant? Fordi han hadde vært både kreativ og morsom i valget av navn på laget sitt i Fantasy: MåHetenoeMed-VIF1913


For å gjøre det enda mer klart til alle andre der ute kommer han med følgende.
- Konkurranseinnstiktet er der, alltid. Jeg går for å vinne, sier Rune.
Under kan dere se en fornøyd Rune med en helt ny genser fra Fotballstiftelsen. Den fikk Rune som
premie for Gatelagsligaens kuleste navn, MåHetenoeMed-Vif1913.

Rune er for øvrig ikke den eneste med morsomt lagnavn. Her finnes blant mye morsomt både Rocnrollfisketur, StangStangut, Iårsåtarvialt og StangStangut.

Og så har v både Superlaget, Samfunnslaget og Nederlaget.

Og så må vi jo nevne Askers gatelagstrener Andre Muri som stiller med det (selvfølgelige?) laget Murinho

Se alle i Gatelagsligaen her

 

Bli med du også

Nå kommer Fotballstiftelsen med en klar oppfordring til alle Gatelagene. mang eer i gang, men hvilken klubb er det som klarer å utfordre VIF til å få med like mange spillere?

Klarer dere å samle gjengen deres for å hjelpe dem til å sette opp et fantasy lag? Det er altså slett ikke for sent for å få flotte premier fra både Fotballstiftelsen og fra arrangørene av Eliteserien Fantasy. Og det er både individuelle og lagspremier å vinne. 

Det vil komme flere av dem underveis.

Og det er mulig å vinne hvis man er flink, men definitivt også mulig bare man er med...

Og viktig: Dette er også med på å skape samhold, gode samtaler og konkurranser internt på hvert enkelt lag - og kanskje også mellom lagene.

Ta kontakt med oss, gjerne på post@fotballstiftelsen.no hvis det er noe dere lurer på angående Gatelagsligaens Fantasy.

Les også saken her

Håper så mange som mulig melder seg på så fort som mulig. Premiene kan ikke ventes på å bli sendt ut til deg eller til ditt gatelag. 

4x5 - Gatelag

 

 

KKK

Annonse fra Obos-ligaen: