sandefjordgutta arm I arm

Gatelagspodden gir deg historiene fra innsiden

Hvis du er opptatt av ærlige og ekte historier om mennesker og muligheter, tror vi du vil like Gatelagspodden.

Annonse:

For her kommer historiene fra innsiden - av og om mennesker som har sterke historier å fortelle. Det handler om ekte historier om levde liv - og hvordan aktivitet, tilhørighet og samhold på gatelagene åpner muligheter til varig endring. Fotball funker - uansett utgangspunkt. 

Så vil du ha meningsfulle og ekte minutter på øret, enten du er i bilen, på joggetur eller sitter med morgenkaffen - da tror vi du vil ha glede av historiene i Gatelagspodden.

Du finner Gatelagspodden der du hører på podkast (Spotify, Acast eller itunes). Bare søk på, ja nettopp, Gatelagspodden

Episode 8: Marco Antonsen og Morten Vestly - om livet som snudde og ble til et foredrag.

Episode 7: Bettina Arnsen - det levende beviset på at man ikke må være fotballinteressert for å spille seg til et bedre liv.

Episode 6: Bent Svele, Kai Kristiansen og Tom Jacobsen - de tre legendene som endte på samme lag 

Episode 5: John Holter og Olav Tveiten: - Vi hadde ikke vært her i dag, om det ikke var for Vålerengas gatelag

Episode 4: Morten Hagens brutale vei til en fantastisk jobb 

Episode 3: Jørgen Frantzen om Samhold på ekte

Episode 2: Morten Martinsen om sin talentfulle sønn og sin store Godset-kjærlighet 

Episode 1: Stabæks Espen Lindmark om gatelagshistorien

 

Herunder mer om episode 1 - saker om de andre episodene finner du llink til her

 

Espen Lindmark om starten

I Gatelagspoddens første episode får vi et innblikk i hvordan utvikling av gatelagssatsingen har vært - i møtet med en av dem som har vært med aller lengst.

Espen Lindmark etablerte Stabæks gatelag allerede i 2013 - og er fortsatt primus for denne samfunnsatsingen hos de blaa på vestkanten. 

Espen Lindmark
Espen Lindmark er gjest i Gatelagspoddens første episode - det blir et varmt møte med en av dem som har vært med fra begynnelsen.

Og nettopp det at Stabæk holder til på i Bærum gjorde at Lindmark tvilte litt på om det ville lykkes i begynnelsen. For i flere uker hadde Stabæk bare en spiller på trening. Og Lindmark forteller ærlig i samtalen med Fotabllstiftelsens Selim Emeci at han var nær ved å gi oppopp, litt tvilende på behovet i Bærum - langt mer til om mennesker med rusrelaterte utfordringer likevel ville spille fotball.

Men utallige telefoner til nestoren i Fredrikstad, Morten Nyborg, gjorde at LIndmark og Stabæk fortsatte. "De kommer, de kommer" var Nyborgs budskap. Og han fikk rett.

Omtrent samtidig som Stabæk etablerte på Nadderud, utviklet Asker sitt prosjekt på Føyka. Dermed var gatelagsfamilien fått to nye tilskudd, i tillegg til Nyborgs Fredrikstad. Og når Gatelagspodden nå etableres er det med 22 gatelag på plass - som har hatt flere tusen spillere innom og sett hundrevis av mennesker med rusrelaterte utfordringer over i arbeid og skole.

Få er bedre til å fortelle den historien enn Espen Lindmark. Som også avslører litt om egne fotballferdigheter, om sin erfaring som gourmetkokk (!) og selvfølgelig mange og gode historier fra gatelagene.

Du finner Gatelagspodden der du hører podkast:

Spotify: https://open.spotify.com/show/Gatelagspodden

Itunes: https://podcasts.apple.com/no/podcast/gatelagspodden

Acast: https://play.acast.com/.../velkommen-til-gatelagspodden

 

Og de gode historiene skal fortsette. I episode 2 er det Morten Martinsen som forteller sin historie - og hvordan veien har vært til Morten nå har tatt høyere yrkesfaglig utdanning med en Fagskolegrad og 60 vekttall i Miljøarbeid innen rus.

Men samtalen med Gatelagsspilleren og - ressursen i Strømsgodset inneholder mye mer. Også om hvordan det har vært å ha en talentfull sønn som har spilt i Eliteserien.

Aksjon Godset Moss Morten Martinsen
Morten Martinsen gir alltid maks - både på banen og bak mikrofonen i Gatelagspodden. Her fra Nasjonal turnering på Hamar og oppgjøret mot Moss.

Og slike varme, gode og ekte historier skal Gatelagspodden krydres med når vi kommer med en ny episode hver andre eller tredje uke fremover. Med fredager som normal "slippdag".

Det er bare å like oss og følge oss - der du hører podkast. Som i Spotify:

Gatelagspodden er en del av Fotballstiftelsens nye satsinger i 2021 og en del av GATELAGSWEBEN