Kjøp Gatelagsgarnet - varme i alle ordets betydninger

Nå er "Gatelagsgarnet" ute i Coops butikker. Kjøp det så kan du strikke deg noe varmt - samtidig som du bidrar til aktiviteten på gatelagene.

Annonse:

I samarbeid med Fotballstiftelsens gode hovedpartner House of Yarn (HOY) og deres forretningspartner og fotballens samarbeidspartner Coop rulles i disse dager ut et helt eget garn.

HOY produserer en egen garnserie til Coop - under merkenavnet Mjuk. Og det er ett av disse garnene som nå har fått en helt egen betydning for alle oss i gatelagsfamilien. 

Les mer om samarbeidet med House of Yarn her

Du finner gatelagsgarnet i mange av Coops ulike butikker. Se etter Fotballstiftelsen-logoen på banderolen.
Du finner gatelagsgarnet i mange av Coops ulike butikker. Se etter Fotballstiftelsen-logoen på banderolen.

Garnet som rulles ut i Copp-butikker nå heter Mjuk Østavind og er et prisgunstig hobbygarn, perfekt for alle som er glad i strikk og strikkepinner - eller som en presang til noen som er det.

På banderolen synes Fotballstiftelsens logo og vår visjon "et bedre liv med flere dager uten rus". 

Og det er det du bidrar til når du velger dette garnet - samtidig som du selvfølgelig kan strikke deg noe som varmer deg selv også.

Vi fant endog garnet på tilbud i Extras butikk akkurat nå!

 

Støtte i hvert nøste

Uansett - velger du Østavind utgjør det virkelig en forskjell. For de som trenger en varm og god aktivitet som gatelagene utgjør.

For hvert nøste som selges går nemlig kr 2,50 til Fotballstiftelsen og med det gatelagsaktiviteten.

Slikt blir det masse god aktivitet av.

Så sjekk ut din nærmeste butikk i Coop-kjeden som har garn for salg, enten det er OBS!, Extra, Prix eller en av de andre i kjeden.

Og hvis du ikke finner Østavind-garnet med den fine Fotballstiftelsen-logoen på så ikke nøl med å ta kontakt med butikkledelsen og be dem ta det garnet inn i sortimentet!

Nå og med en gang...

 

Flere nyheter kommer

For øvrig kommer det til å komme flere spennende nyheter rundt Fotballstiftelsens samarbeid med House of Yarn fremover. Strikking som terapiaktivitet ved siden av fotballen testes ut nå - og så kommer det noen veldig spennende produkter vi tror treffer nettopp deg.

20211008_160044 garn.jpg
Garn som varmer - og bidrar til et godt formål

Og så kan du altså storme til en Coop-butikk og kjøpe deg garn - eller kjøpe nøster du tar med til mor, søster, far (?) eller andre som kan strikke noe fint til deg :-)

 

20211008_160020.jpg
Mange farger og god pris på Østavind-garnet med det gode budskapet (vi fant det endog på tilbud på Extra på Leira)

 

  

 

Annonse: