Kamma solgte ut klubbens 4-4-3-opplag på under ett døgn

4-4-3 Gatelagmagasinet er ute med sin andre utgave. Og at kvalitet selger, kan HamKam bekrefte.

Bildet over: HamKam gjorde flere salgsstunt også av forrige utgave av 4-4-3 Gatelagmagasinet. Her selger Kjell og Pål i Norsk Tippings lokaler.

Slik ser nr 2 ut - i Kamma-versjon
Slik ser nr 2 ut - i Kamma-versjon

Gatelagsmagasinet lages også denne gang med klubbsonede forsider og selges gjennom den enkelte gatelagsklubb. Nå er det ute for salg.

Og - om du ikke er HamKam-patriot, har du fortsatt muligheten til å få din klubbs utgave. 

For på Hamar sørget en mail, litt smartness og stor patriotisme for at magasinet gikk fortere enn noen trodde var mulig.

- Kamma elsker stafett, smiler Kai Kristiansen, hovedansvarlig for HamKams gatelag.

Stafetten ble utført gjennom en mail der partnere utfordret nye partnere til å kjøpe magasinet. Og det gikk raskere unna enn selv Kristiansen turde drømme om:

- Alle som følger noenlunde med på vinteridrett, og som samtidig er litt oppi åra, har fått med seg salige Jon Herwig Carlsens stafett er stafett på NRK. Den samme sitrende stafettfølelsen kjente vi i HamKam på da vi ba om adresselista til alle sponsorene i Kamma og fikk lov til å sende ut en felles mail med dette budskapet: Vår samarbeidspartner XX har kjøpt 10 eksemplarer av 4-4-3 og oppfordrer til en stafett blant de andre sponsorene, forklarer Kristiansen, og fortsetter:

 

Hver tredje partner bestilte

- I mailen skrev vi i tillegg tre faktalinjer om hva gatelaget i HamKam er, hvor mange spillere vi er, hvor mange som får et bedre liv av å spille fotball, hva pengene fra bladsalget går til og hva det vil bety for spillerne på laget vårt. Rundt 130 partnere fikk mailen og så var det egentlig bare å vente, slik vi ventet på at Gjermund Eggen skulle komme ut av skogen en gang i forrige årtusen, sier Kristiansen.

Kai Kristiansen
Kai Kristiansen

Som var nervøs. Men som ikke trengte vente lenge på responsen:

- Ideen kunne gå rett i dass, men den kunne også gi en plass på pallen. Og i løpet av et døgn fikk vi svar fra 39 ulike sponsorer, som alle bestilte 10 blader eller flere, sier han.

- Totalt har vi på et døgn solgt 480 magasiner. Etter å ha sendt én mail!

Nå har Kamma bedt om et nytt opplag, og ryktene sier 300 nye magasin skal være på vei til Hamar.

Totalt har vi på et døgn solgt 480 magasiner. Etter å ha sendt én mail!

— Kai Kristiansen, HamKam gatelags hovedansvarlige og trener

Alle gatelagene selger sine magasin

Samtidig er "stafett-tipset" videresendt alle de andre gatelagsklubbene. Som også er i full gang med å selge sine magasiner. Antallet er litt ulikt i de ulike klubbene - så sånn sett bør kjøpere av dette kvalitetsmagasinet - spekket med godt gatelags- og fotballstoff - være raske.

- En slik mail kan alle klubbene sende. Vi har alle masse å fortelle. Vi har flotte tall å vise til. Vi kan fortelle at Gatelagene er en suksess over alt. Og vi kan med god samvittighet be alle klubbens partnere om å bidra til at suksessen fortsetter, sier Kristiansen.

Og:

Viktigere sommergave finnes ikke!

Inntektene deles nemlig likt mellom det enkelte gatelag som selger og til produksjon av neste utgave.

- Vi har fått innmari mange gode tilbakemeldinger også på denne utgaven, det setter vi stor pris på, sier Tom Stalsberg, som sammen med Morten Pedersen er redakstør og ansvarlig for 4-4-3.

Dermed er oppfordringen klar:

- Ta kontakt med moderklubben din og sikre deg et magasin - med godt innhold og som bidrar til gode inntekter til gatelag som leverer kvalitet over hele Norge.

Den nye utgaven av Gatelagsmagasinet på vei

Ståle gønner på for Gatelagmagasinet

 

 

 

Annonse: