Nå kan du også få tak i gatelagsgenseren #samholdpåekte

Gatelagsgenseren har blitt etterspurt fra alle som ser den. Nå kan du kjøpe deg din kvalitetsgenser med det gode budskapet om Samhold på ekte.

Annonse:

Gjør som Lyons Ada og Askers Maria - få på deg gatelagsgenseren. Bildene i denne saken er tatt i forbindelse med en reportasje i den neste utgaven av 443 Gatelagsmagasinet. Foto: Vidar Ruud

Kjøp genseren her

Så du Champions League-finalen for kvinner lørdag 21. mai - der Ada Hegerberg scoret og var med på å avgjøre for Lyon mot Barcelona og Caroline Graham Hansen, som hadde målgivende pasning i 3-1-oppgjøret.

Begge har de testet Gatelagsgenseren - i likhet med hele det norske kvinnelandslaget. Det skjedde i forbindelse med en reportasje som kommer i neste utgave av 443 Gatelagsmagasinet.

I den reportasjen deltok også tre av våre fantastiske gatelagsspillere, Amalie fra HamKam, Jane fra Vålerenga og Maria fra Asker.

Nå kan du også bli like fin som dem - enten du er gatelagsspiller eller ikke. Det holder at du liker genseren og budskapet #samholdpåekte. Så skal du også vite at inntektene fra salget går til Fotballstiftelsen og med det gatelagene våre.   

Og snart kommer også gatelagslua for salg.

Bildene i serien over er altså tatt av Vidar Ruud i forbindelse med en reportasje som får bred plass i det neste nummer av 443 Gatelagsmagasinet - en utgave som kommer på forsommeren.

I forrige nummer, utgitt før jul, stilte herrelandslaget opp i gatelagsklubbenes drakter. Nå er det det norske kvinnelandslaget som stilte sporty opp for å tydeliggjøre at toppfotballen og gatelagene hører sammen i fotballen - og i samfunnet.

#samholdpåekte

Begrepet "Samhold på ekte" er Jørgen i Branns beskrivelse av hva gatelagsmiljøet er for noe. Det er et uttrykk vi har gjort til vårt alles. For det sier noe om hvordan vi er og vil ha det på gatelagene i Fotballstiftelsen.

Gatelagsgenseren er produsert i samarbeid med vår gode partner House of Yarn, Nordens ledende leverandør av håndstrikkegarn og tilbehør. Den ble opprinnelig laget til Fotballstiftelsens nasjonale turnering før jul - der samtlige deltagere fikk en genser utdelt.

Nå kommer den altså også for salg. Til inntekt for - ja, nettopp - gatelagsaktivitetene. Rent praktisk hjelper House of Yarn oss også med selve salget og utsendelse av gensere og luer. Derfor ligger det også i nettbutikken deres.   

Kjøp genseren her

 

Alle spillerne på Nasjonal turnering i Raufosshallen i desember fikk gatelagsgenseren.
Alle spillerne på Nasjonal turnering i Raufosshallen i desember fikk gatelagsgenseren.

Etter at gatelagsspillerne fikk sine gensere på Nasjonal turnering, har det stadig kommet forespørsler fra folk som ønsker å kjøpe genseren. Fordi den er fin. Den er produsert i 100 prosent ull og av høy kvalitet. Og den har altså et godt budskap vi alle, uansett om vi er på et gatelag eller ikke, kan ønske oss å ta del i #samholdpåekte.

Og nå kan du altså få kjøpt deg din genser. Vi tror raskt det blir ditt favorittplagg på sene sommerkvelder, litt gustne høstturer. Denne fungerer like godt på jobben som på hytteturen. Og kjøper du genseren, er du samtidig med på å bidra til økonomien rundt gatelagene. Til at flere får oppleve, som Jørgen, Maria, Jane og Amalie - Samhold på ekte.

Du trenger ikke engang løpe og kjøpe, det holder å klikke seg inn og bestille her.

Det til en svært gunstig pris. 699 kroner for en genser produsert i høyeste kvalitet. Den er makinstrikket og produsert i 100% ren ull. Genseren er designet i samarbeid med Fotballstiftelsen og HOY. 

Gatelagsgenser annonse.jpg
Alle - uansett om man spiller på et gatelag eller ikke - kan nå få tak i gatelagsgenseren. Inntektene går til gatelagene.

Så kan du samtidig glede deg til neste utgave av 443 Gatelagsmagasinet kommer for salg hos ditt gatelag. Også der går inntektene til gatelagene. Og som genseren snakker vi om et høykvalitetsprodukt spekket med gode reportasjer. Om alt fra historien bak tatoveringene (sterke historier) til prosjektet "Fra soning til scoring" (nye muligheter). Og mye mer.

Så også bildene i denne saken - med et varmt møte mellom to sider av norske fotballkvinner. Gled deg til det magasinet kommer, altså om en måneds tid.

Gled deg også til gatelagsluen kommer for salg (149,- kroner) - tydelig matchende til genseren.

Følg med på Hoy.no for mer informasjon

Genseren som nå ligger ute i nettbutikken til House of Yarn 

699 kroner mener vi er et røverkjøp for en toppkvalitetsgenser som tåler sammenligning med langt dyrere modeller på markedet. Her går også overskuddet til Fotballstiftelsen og gatelagenes arbeid for mennesker med rusrelaterte utfordringer.

Gatelagsgenser og lue.jpg
Gatelagsgenseren ligger ute i nettbutikken på hoy.no - den tilhørende lua kommer samme sted.

 

Les mer om samarbeidet med House og Yarn her

Les om gatelagsgarnet her

Og klikk deg inn og bestill din kvalitetsgenser, maskinstrikket i 100 prosent ull, inspirert av norske tradisjoner og dedikert til fotballens store samfunnsprosjekt. Og perfekt for deg som liker Samhold på ekte - og hvem gjør ikke det...  

Kjøp genseren her

#samholdpåekte

 

Arne, Morten G og Morten S.JPEG
Fotballstiftelsens administrasjon Arne Knoph og Morten Giæver og styreleder Morten Skauge i gatelagsgenseren. P.S.: Disse tre skal du få slippe å se i 443 Gatelagsmagasinet :-)