Regionale turneringer

Lagene i Sør, vest, midt og nord møtes i egne regionale turneringer. Her kommer informasjon om og fra disse.

Annonse:

Disse regionsturneringene ble raskt en suksess etter utvidelsene av antall lag i Fotballstiftelsen gjorde det mulig for lagene utenfor Østlandet å møtes til turneringer med flere lag. Målet er å la klubbene arrangere dem på rundgang med slike møter to ganger i året pr region.

Se datoer i Gatelagskalenderen

Regionsturneringer i 2023

Kristiansund BK arrangerte regionsturnering torsdag 20. april.
KBK var vertskap, i tillegg deltok Aalesunds, Ranheim og Rosenborg.
Fantastisk regionscup i Kristiansund (video!).

FK Haugesund arrangerte VM for Gateglag onsdag 10. mai
FKH var da vertskap for Bryne, Brann og Nordhordaland BK. VM står selvsagt for Vestlandsmesterskapet.

FKH VM.jpeg
FK Haugesund sikret seg Fair Play-prisen under Vestlandsmesterskapet

Regionsturneringer i 2022

Brann arrangerte Vestlandscup torsdag 02. juni.
Slik var cupen:
"Det viktigste er ikke triumfen, men kampen"

Rosenborg var vertskap i juni for fire klubber da de arrangerte Coop miniturnering. Ranheim, Kristiansund og Rana var på besøk.

Regionsturneringer i 2021

Turneringen i Midt-Norge hadde to debutanter i kampsammenheng, i Ranheim og Kristiansund - som begge hadde sine første kamper noensinne - når koronaen endelig tillot det. Men det var lenge siden Molde og AaFk også hadde spilt. Med seg fikk de også HamKam, som steppet inn på kort varsel. Se Moldes egen video her.

Turneringen for klubbene i vest - som fikk det kledelige navnet Vestlandsmesterskapet = VM - ble en svært vellykket dag på SR Bank Arena i Stavanger.

Les mer om VM-suksessen her

Historiens første TURNERING I VEST - eller VM (VestlandsMesterskapet) om du vil - i regi av Viking ble altså spilt på SR-bank Arena fredag 1. oktober.

Den 19. oktober arrangerte Start REGIONSTURNERING I SØR på Sparebanken Sør Arena. I et forferdelig sørlandsvær var smilene brede og engasjementet stort.

Informasjon om turneringen og kampoppsett for Sørlandsmesterskapet (SM) finner du HER

Det ble også arrangert todagers TURNERING I MIDT-NORGE i regi av Molde på Aker stadion 20. og 21. oktober. Til denne inviteres også lagene både i Trøndelag og Nord-Norge.

Her var det også flere klubber som hadde sine første offisielle kamper. To av dem, Ranheim og Kristiansund BK var ikke snauere enn at de til slutt møttes i finalen. Som Ranheim til slutt vant på straffespark-konkurranse.

Fotballstiftelsen har ambisjon om, sammen med klubbene, å få etablert slike turneringer fast vår og høst fra 2022. Da med arrangørklubber på rundgang.