Regionale turneringer

Lagene i Sør, vest, midt og nord møtes i egne regionale turneringer. Her kommer informasjon om og fra disse.

Annonse:

Disse regionsturneringene er en nyvinning etter utvidelsene av antall lag i Fotballstiftelsen. Målet er å la klubbene arrangere dem på rundgang med slike møter to ganger i året.

Regionsturneringer i 2022

Brann arrangerer Vestlandscup torsdag 02. juni.
Les mer om den her.

Brann-jubel 1.jpg

Regionsturneringer i 2021

Turneringen i Midt-Norge hadde to debutanter i kampsammenheng, i Ranheim og Kristiansund - som begge hadde sine første kamper noensinne - når koronaen endelig tillot det. Men det var lenge siden Molde og AaFk også hadde spilt. Med seg fikk de også HamKam, som steppet inn på kort varsel. Se Moldes egen video her.

Turneringen for klubbene i vest - som fikk det kledelige navnet Vestlandsmesterskapet = VM - ble en svært vellykket dag på SR Bank Arena i Stavanger.

Les mer om VM-suksessen her

Historiens første TURNERING I VEST - eller VM (VestlandsMesterskapet) om du vil - i regi av Viking ble altså spilt på SR-bank Arena fredag 1. oktober.

Den 19. oktober arrangerte Start REGIONSTURNERING I SØR på Sparebanken Sør Arena. I et forferdelig sørlandsvær var smilene brede og engasjementet stort.

Informasjon om turneringen og kampoppsett for Sørlandsmesterskapet (SM) finner du HER

Det ble også arrangert todagers TURNERING I MIDT-NORGE i regi av Molde på Aker stadion 20. og 21. oktober. Til denne inviteres også lagene både i Trøndelag og Nord-Norge.

Her var det også flere klubber som hadde sine første offisielle kamper. To av dem, Ranheim og Kristiansund BK var ikke snauere enn at de til slutt møttes i finalen. Som Ranheim til slutt vant på straffespark-konkurranse.

Fotballstiftelsen har ambisjon om, sammen med klubbene, å få etablert slike turneringer fast vår og høst fra 2022. Da med arrangørklubber på rundgang.