Velkommen til Gatelagsportalen

Med ny adresse, nytt utseende og masse nytt innhold vil vi gjøre gatelaget.no til portalen for aktiviteten i det som har vokst til å bli Idretts-Norges største samfunnsprosjekt.

Fotballstiftelsen er paraplyorganisasjonen for alle gatelagene i norske toppklubber. Da vi startet året, betød det 22 gatelag fra Tromsø i nord til Kristiansand (Start) i sør. Men i løpet av 2021 vil vi vokse ytterligere. Det jobbes med konkrete og gode prosjekt i nord, i midt, i vest og i øst.

Og i 2021 vil Fotballstiftelsens gatelag for mennesker med rusrelaterte utfordringer,  inkludere alle fylker i Norge og drive en aktivitet som i de fleste av ordets betydning er Idretts-Norges største samfunnsprosjekt.

  • Vi leverer 4.000 rusfrie timer hver eneste uke.
  • Vi hadde rundt 750 registrerte spillere i 2020.
  • Vi fikk 86 spillere over i arbeid og skole i 2020 - og har passert over 350 slike "overganger" siden Fotballstiftelsen ble etablert i 2015. 
  • I tillegg kommer et tilsvarende antall spillere i arbeidstreningsprosjekter.
  • Og vi vokser altså stadig.

Det var med andre ord på tide med en egen gatelagsportal.

Den er en del av en helhetlig strategi som nettopp skal løfte frem GATELAGET som begrep. Derfor finner du oss fra og med nå på gatelaget.no.

Og her finner du både GATELAGS-TV og GATELAGSPODDEN (den har du vel begynt å følge allerede?).

Du finner en oppklarende beskrivelse av GATELAGSMODELLEN og du finner beskrivelsen av veien ett Gatelag i 2011 til 22 i dag i GATELAGSHISTORIEN.

Og så finner du informasjon om prosjektene GATELAGSWEBEN og GATELAGSSKOLEN - og selvfølgelig kontakten til alle GATELAGENE

Men ja, det finnes viktige satsinger og prosjekter med andre navn også. Som FRA SONING TIL SCORING - en av de nye satsingene vi bygger opp denne våren. Det kommer mer.

Vi håper du vil klikke deg rundt, gjøre deg kjent og lese deg opp på alt fra Den aktive Gatelagsuka til Livet som Gatelagsspiller, fra Rekord i antall spilleroverganger til hva Helseminister Bent Høie uttalte om oss.

Ble dette en sak med litt for mange linker videre? Vel, du må jo ikke ta alt på en gang og bruk gjerne litt tid til å gjøre deg kjent. Og så vil vi selvfølgelig og ikke minst at du skal komme tilbake.

For her vil vi jevnlig bringe nyheter om Gatelags-satsingen totalt, ikke minst ved å viderebringe historiene om gatelagene fra klubbenes egne sider. Men også med relevante saker fra andre medier og nettsteder som skriver om oss. Slik en Gatelagsportal skal. 

Og har du bare lyst til å lese om hvordan idrettsaktivitet og fotballens fellesskap kan gi nye muligheter - så vær hjertelig velkommen til gatelagsportalen.

Fotballens identitet og fellesskap

At vår nye hjemmeside har samme layout som klubbene i toppfotballen er selvfølgelig ikke tilfeldig. Vi er en del av de samme klubbenes (viktigste) satsing. Og vi vil forsterke gatelagsfellesskapet gjennom det.

Av samme grunn byttet vi logo i fjor - der GATELAGET ligger fast under, slik vi i gatelags-familien vil det samme under klubbenes logoer. Slik at Gatelagsfamilien i skrivende stund ser slik ut:

Logofamilien
Gatelagene i den rekkefølge de ble startet. Fra FFK i 2011 til KBK i 2020.

  

Annonse: